Khamis, 20 Oktober 2011

Malam Simfoni Kasih, Untaian Mahabbah

Setinggi kesyukuran dipanjatkan kepada Allah pentadbir seluruh alam. Diizinkan olehNya menyempurnakan majlis makan malam Batch Sem Satu PPISMP Ambilan Jun 2011.

Majlis Makan Malam ini diberi nama Malam Simfoni Kasih Untaian Mahabbah yang bertemakan Sedetik Bersama, Seabad terasa.. Nama pun dah gempak. Ini semua kerja sahabat-sahabat saya yang saya fikir cukup hebat. Terutama Pimpinan Batch Sem satu..

Majlis ini dirasmikan oleh Timbalan Pengarah IPG Kampus Pendidikan Islam, Tuan Haji Anwar bin Ahmad. Pada ucapan perasmian beliau, setinggi tahniah diucapkan kepada kami sem satu kerana berjaya mengadakan majlis makan malam ini yang dikira amat besar kerana melibatkan semua pelajar batch yang bilangan sekitar 250 orang pelajar. 

Tuan Timbalan berkata, ini merupakan kali pertama dalam sejarah IPG Kampus Pendidikan Islam, satu batch dapat menganjurkan majlis makan malam yang melibatkan semua pelajar batch di tempat luar, terutama restoran yang agak mewah. Pujian yang membina semangat kami. Sesungguhnya usaha kami tidak dipandang enteng oleh pihak pentadbiran. Meraka menyokong segala usaha kami. Fuh lega hati ini. Sejuk telinga mendengarnya..


Ini juga satu petanda baik bahawa pihak pentadbiran IPG menaruh kepercayaan kepada kami pelajar sem satu. Oleh itu menjadi satu amanah kepada kami untuk menjaga kepercayaan pihak pentadbiran kepada kami. Prestasi perlu ditingkatkan demi mencapai matlamat yang selama ini didambakan oleh semua.

Saya juga ingin mengucapkan tahniah kepada semua komiti yang bertungkus lumus dalam menjayakan majlis ini. Segala penat dan lelah kalian akan dipandang oleh Allah. InsyaAllah.. Tidak lupa juga kepada semua sahabat-sahabat Semesta satu PPISMP Ambilan Jun 2011 yang sudi hadir pada majlis ini, demi memeriahkan lagi majlis ini serta menyokong segala usaha Ahli Jawatankuasa Batch sesi ini. Semoga Allah memberkati segala usaha dan tingkah laku kita.. Ameen...

P/s : Kepada pimpinan Batch Semesta Dua nanti, buat yang lebih baik daripada ini.. hehe

4 ulasan:

 1. hahaha.....insyaAllah...nk jadikn enta sebagai role model...
  tahniah jgk kerana berjasa... =)

  BalasPadam
  Balasan
  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
   Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

   Padam
 2. jangan jadikan ana sebagai role model, jadikan semua ajk batch sebagai role model. mereka the best. ana hanya sebahagian kecil dari mereka sahaja....

  ustazah farah hana lah penganti kami.

  BalasPadam
 3. Allhahuakhbar ya akhi,,,ana xlayak lg digelar ustazah..bnyk yg nk kena ditopupkn ilmu ni n perbaiki kelemahan diri...syukran a'la kulli hal =)

  BalasPadam